Grasz.org - z nami wiesz, w co grasz!: COLONIAL MARINES ?!?!?! - Grasz.org - z nami wiesz, w co grasz!

Skocz do zawartości

COLONIAL MARINES ?!?!?!

#101 Użytkownik nie jest zalogowany   Pred101 

• Niepokonany
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 1775
  • Rejestracja nie, 01 lis 09
  • LocationIława

Napisano 29 sierpień 2010 - 13:46

Możesz pisać e-mail'a do nich. Poza tym jakiś koleś podmienił jedną mapkę z Co-Op'a na mapę z kampanii Marine. To chyba laboratorium, nie wiem. Gdzieś ktoś to dawał na forum.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
"Xenownica" rlz!
0

#102 Użytkownik nie jest zalogowany   S13K13rKa 

• Znawca
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 415
  • Rejestracja sob, 21 sie 10
  • LocationPeterborough

Napisano 29 sierpień 2010 - 14:13

Pamietajcie ze gearbox, a szczgolnie randy jest tak wielim fanem filmow aliens ze ja pier*ole xD. Gearbox nigdy nie wydal gry ktora by miala byc crapem :) zawsze im wyszlo cos super :). Colonial marines ma scenariusz napisany nie przez byle kogo, Bradley thompson i ktos jeszcze ( nie pamietam kto) w kazdym badz razie obaj panowie pisaly scenariusze do battlestar gallactica wiec wiedza jak oddac kosmiczny urok ;) jestem praktycznie pewien ze A:CM bedzie minimalnie gra wartej oceny 8 na 10. Takie przewaznie gry robi Gearbox. ;)

poczekamy, zobaczymy ;)

ukryta wiadomosc...

<sex>

xD

Dołączona grafika Dołączona grafika
Intel® Core 2 Duo™2 CPU E7400 @ 3.57GHz + ASUS Triton 78 = Kingston 2x2048 DDR2 800 MHz(Dual Channel) = Dysk Twardy: 320 GB = XFX GeForce GTX 260 576M (216 SP) OC = Asus VW221D 22' = Glosniki 2:1 SilverCrest + Sluchawki Art Mega Bass = Klawa acer SK-9620 = Microsoft Sidewinder X3 Gaming = Windows 7 Ultimate 64-bit = ASUS P5KPL/1600 = Obudowa Jeantech .NIX

Game rig info. comes from the following Xfire profile: $13K13rKa's Profile Dołączona grafika
0

#103 Użytkownik nie jest zalogowany   Bartek 

• Zwiadowca
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 359
  • Rejestracja śro, 17 lut 10
  • LocationXeno Homeworld

Napisano 29 sierpień 2010 - 14:32

hahha, można preorder zamawiać w gamestation.co.uk :E

Pred101 napisał:

Ja chce żeby wyszła z dżdżownicy :&lt; . Xenomorph + dżdżownica = Xenownica :D .

Jestem "Panem od diabła" x.X
:&lt;
0

#104 Użytkownik nie jest zalogowany   Pred101 

• Niepokonany
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 1775
  • Rejestracja nie, 01 lis 09
  • LocationIława

Napisano 29 sierpień 2010 - 15:18

Panowie z Rebellionu to też fani AvP (w głównej mierze chyba Predatora) i co? Nie wyszło do końca tak, jak miało być. Ja tam nie liczę na nic wielkiego ze strony A:CM, ale dobrze by było dostać dobrą grę ;P . I tak zbieram pieniążki na sprzęt i Crysisa 2, potem AvP4? :whistling:

Użytkownik Pred101 edytował ten post 29 sierpień 2010 - 15:18

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
"Xenownica" rlz!
0

#105 Użytkownik nie jest zalogowany   Marines123PL 

• Nowicjusz
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 13
  • Rejestracja śro, 28 lip 10
  • LocationKostrzyn Nad Odrą

Napisano 30 sierpień 2010 - 04:38

Nie wiem czy wiecie ale ja czytałem że ma być coś takiego że będzie spory teren do zwiedzania ... Twórcy mówili Borderlands w świecie AVP .......Jest na co czekać pierwsze misje maja być na USCM Sulaco...A potem na gigantycznej rozmiarów koloni ...........Wiele się tego na czytałem ..........PO obrazkach z gry widać ze będzie zajebista czuje ten klimat i ta akcje..I jeszcze ma być cop do 4 osób.(:..Wyobraźcie to sobie jeden spawa drzwi drugi go osłania trzeciemu i pierwszemu pot leci po plecach. Jak odczytuj ile metrów jeszcze pozostało...Normalnie akcje na całe życie,,,Będzie co wspominać przy piwie lub przy coca coli lub przy czym innym zależy kto co lubi.Będzie co z kumplami na xbox live i nie tylko wspominać :D

Miejmy nadzieje ze Gearbox tego nie spartoli :indiana_jones:

Dołączona grafika

Użytkownik Marines123PL edytował ten post 30 sierpień 2010 - 04:47

Krótko o mnie i o moim Blogu:Fan Seri Filmowej Alien od 1 do 4..Alien vs Predator od 1 do 2 . I Gier z serii Alien.Najbardziej czekam na gry które przestawiłem pod tekstem Czyli u Góry.jestem fanem AVP. I jestem fanem Marinsa i lubie nim grac..Lubię ten Klimat MArines Strach i te zajebisty PING Wykrywacza ruchu kiedy coś się zbliża .I kiedy walne walne w aliena karabinem M41-B Pulse Rifle i potem tryska krew obcych kwasem.I oczywiście zaskoczenie i zabijanie tych predatorów co się tak kozaczą.Ale predatorem tez się fajnie gra.Przekonałem sie o tym w najnowszej grze avp . Jego zabawki szpony działo itp klimat mniam .I oczywiście zajebiście prezentujące sie zabójstwa. Predzio tez się stał moim faworytem..!!!A alien tak średnio . Ale tez jest dobry ale jak dla mnie na ostatnim miejscu !!Pozdro Dla fanów..>!!!Jestem fanem gier następujących seri : AvP,Dead Space,Star Wars,Mass Effect Gears of War .Fallout.Mortal Kombat.Crysis .
Dołączona grafika

Zapraszam (:

http://ja.gram.pl/natan2

Dołączona grafika

Mój BLOG jest poświęcony Grą......!!!! I wielu innym (:

Aliens :Kolonial Marines

Dead Space 2

Star Wars: The Force Unleashed II

Fallout: New Vegas

Battlefield: Bad Company 2

Crysis 2

Mortal Kombat
0

#106 Użytkownik nie jest zalogowany   norbi1988 

• Zwiadowca
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 364
  • Rejestracja pią, 21 maj 10

Napisano 30 sierpień 2010 - 07:35

Jeżeli będzie tak jak mówisz, to wiem, że pre-order będzie w moich łapskach :)
Dołączona grafika
0

• (6 stron) +
  • « Pierwsza
  • 4
  • 5
  • 6